Αυτοκίνητα OpelΑυτοκίνητα SuzukiΑυτοκίνητα Isuzu
μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Τρίπολη

Ποιοί είμαστε

Η εταιρία Τζαβάρας Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο του SERVICE αυτοκινήτων από τον κ. Γεώργιο Τζαβάρα, το έτος 1990. Από το έτος 2000 εκπροσωπεί επίσημα την εταιρία OPELως αντιπρόσωπος πωλήσεων και ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής για το νομό Αρκαδίας και παράλληλα κάνει εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Από το 2004 έως σήμερα αντιπροσωπεύει την εταιρία ISUZU, τη μεγαλύτερη εταιρία πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο με απόλυτη εξειδίκευση τόσο στις πωλήσεις όσο και στο service. Το 2008 μπήκε στον όμιλο η εταιρία SUZUKIη οποία με τη σειρά της στελέχωσε την γκάμα των I.X. που έως και σήμερα εκπροσωπείται επίσημα σε πωλήσεις και service.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας ενημερώνεται διαρκώς σχετικά με το αντικείμενό του, με σεμινάρια που πραγματοποιούν οι εταιρίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πλέον, η εταιρία Τζαβάρας Α.Ε. δραστηριοποιείται και στην τοποθέτηση υγραερίων σε όλους τους βενζινοκινητήρες, με τα κατάλληλα πιστοποιητικά, μια και οι ανάγκες των καιρών επιβάλλουν τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία καυσίμου.

Γνωρίστε μας μέσα από τα αυτοκίνητά μας και τις υπηρεσίες μας στις εγκαταστάσεις μας!