Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nέο Opel Vivaro

Η δεύτερη γενιά του Opel Vivaro θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών, λανσάροντας τη βραβευμένη σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel αλλά και κορυφαίους τεχνολογικά κινητήρες.
Το Vivaro της Opel στη δεύτερη γενιά του συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος με ανέσεις και στυλ επιβατικού αυτοκινήτου. Στο κομψό αμάξωμα του νέου Opel Vivaro η μεγάλη εντυπωσιακή μάσκα και οι χαρακτηριστικοί προβολείς παραπέμπουν στις χαρακτηριστικές φόρμες των επιβατικών μοντέλων της μάρκας.
Οι ανέσεις που προσφέρει και στις τρεις εκδόσεις αμαξώματος το νέο Vivaro είναι αντίστοιχες αμιγώς επιβατικού αυτοκινήτου, ενώ με τη δυνατότητα 4 επιλογών που έχουν να κάνουν με το ύψος της οροφής και το μήκος του αμαξώματος, κάθε επαγγελματίας μπορεί να έχει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.
Σε όλα τα παραπάνω, οι δύο κινητήρες turbo diesel στα 1,6 λίτρα (1.6 CDTI και 1.6 BiTurbo CDTI) δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές customization ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται το νέο Vivaro.
Διαβάστηκε 1676 φορές