Αυτοκίνητα OpelΑυτοκίνητα SuzukiΑυτοκίνητα Isuzu
μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Τρίπολη

Το νέο Opel Astra

ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ.

Στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων, το εσωτερικό του νέου Astra ξεχωρίζει. Όποιο αμάξωμα και αν επιλέξετε, η καθημερινή οδήγηση συνοδεύεται από πλήρη άνεση.

Τον οδηγό και τους επιβάτες περιβάλλει μια ευρύχωρη, όμορφα διαμορφωμένη καμπίνα, σχεδιασμένη με μία μόνο προτεραιότητα: εσάς. Υλικά υψηλής ποιότητας και εργονομικά σχεδιασμένο εσωτερικά, δημιουργούν την αίσθηση της ευεξίας. Ιδιαίτερα εάν οδηγείτε πολλές ώρες, το Astra προσφέρει προαιρετικές απιλογές, που σπάνια βρίσκετε στην κατηγορία του.

Μπορείτε να επιλέξετε θερμαινόμενο τιμόνι και εργονομικά σχεδιασμένα σπόρ καθίσματα με πιστοποίηση AGR ή ακόμα και την αναβάθμιση σε κάθισμα οδηγού Power Seat που προσαρμόζεται με έξι τρόπους για στήριξη προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε το προηγμένο σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος για πιό εύκολη στάθμευση ακόμη και στους πιό δύσκολους χώρους ή το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με δυνατότητα Bluetooth ώστε να παραμένετε πάντα συνδεδεμένοι – και σε καλή διάθεση.

Διαβάστηκε 1045 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέο Opel Adam ROCKS Nέο Opel Vivaro »